Hegemonizmi i nužnost stvaranja osovine mira na Balkanu

Asocijacija nezavisnih intelektualaca Krug 99 od naredne nedjelje nastavlja sa održavanjem redovnih nedjeljnih sesija u online formatu.  Svakako, u ovisnosti od razvoja epidemiološke situacije i definisanih mjera prilagođavaće se i forma rada Kruga 99.

Redovna sesija Kruga 99 u online formatu održaće se u nedjelju, 6. septembra 2020. godine sa početkom u 11:00 sati, a press konferencija u 10.00 sati, na temu:

Hegemonizmi i nužnost stvaranja osovine mira na Balkanu

Uvodničar:

Azem Vllasi, političar i publicista

Važne napomene:  Press konferencija i sesija će se odvijati putem aplikacije Zoom sa otvorenim pristupom na Topic LINK ZA KRUG, sa mogućnošću uključenja novinara i postavljanja pitanja u direktnoj, usmenoj formi.

Potrebno je da se klikne na link Join Zoom Meeting, preko koga se ostvaruje jednostavan pristup na Krug 99: https://us02web.zoom.us/j/574497686 (Meeting ID: 574 497 686).

Press konferencija se može pratiti i „uživo” putem FB Kruga 99 –  live stream, sa mogućnošću postavljanja pitanja u pisanoj formi na FB stranici Krug99.

Sirovi materijal sa press konferencije i sesije biće dostupan i na Youtube kanalu: Krug 99.  Link na Youtube Krug 99 sa press konferencije biće dostavljen medijima pola sata poslije događaja, a dva sata nakon održavanja i snimak cjelokupnog toka sesije.