Neka Božić bude vrijeme kada ćemo se sjetiti vrijednosti razumijevanja, poštovanja i solidarnosti!

Krug 99 upućuje blagdansku poruku vjernicima i onima koji slijede običaje Božića: Sretan vam Katolički Božić! U ovo blagdansko vrijeme želimo vam obilje radosti, ljubavi i zajedništva. Neka svjetlost Božića osvijetli vaše domove i srca te donese mir i blagostanje.

U našem susjedstvu, gdje dijelimo mnoge tradicije i običaje, ističimo važnost zajedništva i međususjedskih prijateljskih odnosa. Uprkos izazovima i različitim uvjerenjima, naši zajednički običaji trebaju biti most koji pobjeđuje nepovjerenje koje stvaraju politike i ideologije mržnje.

Neka Božić bude vrijeme kada ćemo se sjetiti vrijednosti razumijevanja, poštovanja i solidarnosti! Ujedinjeni u raznolikosti naših tradicija, možemo graditi mostove razumijevanja i suradnje. Neka ove svijetle božićne zvijezde potaknu u nama želju za međusobnim poštovanjem i suradnjom, bez obzira na naše raznolikosti.

Neka vam je blagoslovljen Božić i sretna Nova godina, a da vrijeme pred nama donese radost, mir i razumijevanje među između svih nas. Biće hvaljeni oni koji doprinose stvaranju zajednice u kojoj raznolikost i ljubaznost pobjeđuje podjele.

Čestit Božić i sretna Nova godina!